Dubbelhelg

Sommaren kommer allt närmre och idag (måndag) är det på dagen endast 8 dagar kvar tills återresa mot gruvstaden sker. Med tanke på det och hur min vår har sett ut med diverse sjukdomar känns det som man vill ta chansen och ha roligt med personerna här nere innan man lämnar dem för sommaren och reser uppåt. Vissa kommer man se om några månader igen när höstterminen drar igång, och vissa kommer man kanske inte se alls något mer. Dem stora sprickorna som uppstått i vår klass med folk som hoppar av till höger och vänster känns himla tråkiga. Det har ju bara gått ett år, men man har ändå hunnit bygga upp relationer med många av dem, vissa mer ytliga än andra, men likaså kommer det vara en realtion mindre när just denna far.

Nåväl, vad jag ville säga var att det gäller att försöka ha så roligt man bara kan nu då ingen av oss riktigt vet hur det kommer se ut till hösten, även om man är inne i en tentaperiod vart pluggande borde ha prioritet ett. Just denna helg har pluggandet verkligen kommit i andra hand, har till och med hunnit med att få lite ångest över det också.

Så vad har jag gjort i helgen då?
Fredagen började med en lång sovmorgon då vi var lektionsfria för dagen och vila stod på kalendern. Efter frukost och lite internet socialiserande tog jag en springtur och försvann in i skogen för ett tag. Oscar å andra sidan for under tiden in till stan där viss alkohol inhandlades. Kvällen och festandet började vid 7-8a tiden då jag Jimmy och Oscar satt och smådrack och pratade med varandra. Vi hade det allmänt trevligt fram till omkring halv 10 tiden då det bar vidare till kåren för lite live-musik då det för kvällen var trubadurafton. Några billiga öl senare började det rycka i benen på oss alla och vi kände att vi inte orkade sitta ner resten av kvällen utan ville ut och dansa och aktivera oss. Vi väntade därför in Andreas som var ute en sväng med bilen och därmed kunde köra in oss till stan och Cleo. Väl där varade kvällen fram till 3 innan vi åter for hemmåt, det var en bra och roliga kväll på flera sätt.
184102-11

Lördagen började som fredag med en riktigt lång sovmorgon, den här gången skippade jag dock springturen då jag inte alls kände mig på humör att ta en bakistur. Dagen gick vidare och diverse obetydliga saker gjordes. När kvällen kom hade jag och Oscar suttit och tittat på en lång rad House avsnitt och vi kände att det var lika att hitta på något. Vi bestämde oss därför att gå ut även denna kväll och efter nån liten drink satt vi åter igen i en taxi på väg mot Cleos dörrar. Det var verkligen ingenting jag ångrar då även denna kväll var riktigt trevlig, den var till och med bättre än fredagen. Lite nya kontakter skapades och jag hoppas verkligen det blir någon form av uppföljning på dessa. Alltid roligt att träffa lite nya människor, när man sedan känner att det är personer man trivs med vill man ju självklart träffa dem igen. Kvällen avslutades med att vi alla delade taxi tillbaka och där borde det nog ha varit slut. Men både jag och Oscar tyckte det verkade vara en bra idé att efterfesta uppe hos mig så vi två satt där och tittade TV och vissa av oss (inte jag) började dricka allt mer ju längre tiden led. Vid 6-7 tiden slocknade jag på sängen medan Oscar var pigg som en lärka och fortsatte socialisera med sig själv. Vid halv 8a vaknade jag till och tyckte att det var lika att vi avslutade den här kvällen. Något motvilligt gick han då ner till sig och jag somnande in, hur länge han sedan var uppe vet nog ingen.
184102-12 184102-8

Söndagen mådde jag efter omständigheterna väldigt väl och efter en liten runda i spåret tänkte jag kolla om Oscar var vaken. Skickade honom ett SMS vid 6 tiden på kvällen och då råkade jag tydligen väcka honom. Han kom upp, vi beställde en pizza och disskuterade igenom helgen och allt som hänt. Vi kom båda fram till att det verkligen hade varit en bra helg, för egen del den bästa helgen på riktigt länge då det verkligen har vart lite upp och ner under våren. Kanske var detta sista chansen man hade att gå ut innan tentorna och därmed efterföljande hemresa. Nu väntar en lång vecka av hårt hårt studerande, hoppas på att hinna ha lite kul emmellanåt iaf.

Kommentarer
Postat av: Sofia

Verkar ju vart en riktigt toppenhelg det där :)...det där med att ha ångest för att man inte har läst känner man ju verkligen igen :p


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback